Hvad er Hot og Hvad er Not Når Det Kommer til Herretøj

Hvis man ikke ånder og lever for herretøj, så kan man let komme til at hænge fast i de gamle trends og måder at gøre tingene på. Vi mennesker har en tendens til at låse os fast til de idéer vi har fået, og måske afprøvet, og så kan det være svært at følge med tiden. Det tager tid og erfaring at kunne holde sig opdateret omkring herretøj, og altid være helt i front. Hvis du er usikker på hvad der er hot, og hvad der er not, når det kommer til herretøj lige nu, så er denne artikel en god hjælp.

Hvad er Hot indenfor Herretøj:

  1. Herretøj står aldrig stille, ogås selvom man godt kan få indtrykket af det nogle gange. Det hotteste indenfor herretøj lige nu er, at turde skille sig ud fra mængden. Hvis man gør ligesom alle de andre, eller som man gjorde for et år siden, så kan man ikke kalde det man har gang i med herretøj for ?hot?. Du skal turde eksperimentere og tage chancer. Man kan tage en skjorte på fra Stone Island ? men er det, det vildeste du kan finde på?
  2. Det personlige præg vinder utroligt meget frem når det kommer til herretøj. Der har før i tiden været en tendens til at ?gå efter bogen? og følge en eller anden form for retningslinier, men i dag er det blevet hot at sætte sit personlige præg på tingene når det kommer til herretøj. Folk gør det i forskellig grad, og man skal helt sikkert passe på med ikke at gå over stregen ? men det er muligvis en risiko du er nødt til at løbe, hvis du gerne vil kunne kategoriseres som ?hot? indenfor herretøj.
  3. Tiden går hele tiden, men de fleste klamrer sig til fortiden omkring herretøj, og forsøger at glemme, at den aldrig kommer tilbage. Det er hot, ikke bare at lade fortiden være fortid, men tydeligt at gøre op med fortidens herretøj. Hvordan ser du fortiden, når det kommer til herretøj, og hvordan kan du bevidst bryde med dette billede?

Hvad er Not indenfor Herretøj:

  1. Selvom der gåes op i at bryde de gængse regler indenfor herretøj, er der visse grænser. Hvis en autoritetsfigur indenfor herretøj siger: du skal tage et kig på tøjet fra Carhartt, så skal du ikke gå i den modsatte retning bare for at være trodsig ? det vil helt sikkert ende som en fiasko. Der er trendsetters indenfor alle kategorier, og medmindre du selv har en stor forståelse for herretøj og en tilpas mængde folk der lytter til dig, så vil det være Not at gå imod dem.
  2. Individualiteten sejrer i disse tider, og det handler om at skille sig ud. Det er et kæmpe NOT at agere som om, man er bedre end andre når det kommer til herretøj i dag ? accept er vejen frem, ikke fordømmelse eller ego. Det kan være fristende at kigge skævt til hvad andre laver når det kommer til herretøj, og det kan godt være det de laver er helt hen i vejret, men pas på med hvordan du udtrykker det.